Home Stager - Verhoog de Waarde van Jouw Huis

Als Home Stager ben ik gespecialiseerd in het (her)inrichten en decoreren van ruimtes om potentiële kopers aan te trekken, de verkoop te versnellen en de verkoopprijs te optimaliseren. Mijn focus ligt op het creëren van een neutrale, maar sfeervolle inrichting met een minimalistische stijl, waarbij natuurlijke en pure materialen worden gebruikt. Hierdoor wordt jouw huis op de woningmarkt op een uiterst aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Laat mij jouw ruimte transformeren en de verkoopkansen maximaliseren!

Binnen 1 dag is jouw huis perfect gestyled en verkoop klaar. ​

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Verkoopstyling

Pakketten en tarieven

Wil jij je huis sneller verkopen én het hoogste rendement bij de verkoop? Of staat je huis al een tijdje te koop en heb je wat hulp nodig? SHARIISHOME zorgt voor perfecte inrichting en styling van je huis zodat deze van zijn beste kant vertoond wordt op foto’s en tijdens bezichtigingen.  

Pakket 1

STYLING ADVIES OP MAAT
85
 • Advies over de inrichting en styling van jouw woning
 • Je ontvangt het persoonlijk advies gedocumenteerd

Pakket 2

STYLING OP MAAT
200
 • Stylen en (her)inrichten van de ruimtes
 • Gebruik van de eigen meubels en spullen
 • Voor woon- en eetkamer, keuken, badkamer en 1 x 2 persoons slaapkamer

Pakket 3

STYLING OP MAAT MET ACCESSOIRES (EN- MEUBEL)VERHUUR
450vanaf
 • Stylen en (her)inrichten van de ruimtes
 • Huren van accessoires zoals decoratie voor aan de muren, kussens, planten, beddengoed, vloerkleden, diverse kleine accessoires *
 • Huren van meubels*: (extra kosten per type kamer)
 • Slaapkamers tot 20m2 €150
 • Woon- en eetkamer van 30–50m2 €200
 • Werkkamer €100 euro

Pakket 4

VOLLEDIGE INRICHTING VOOR LEEGSTAANDE WONINGEN
Prijs op aanvraag
 • Inrichten van een complete woning
 • Huren van meubels en accessoires*

* De accessoires en meubels staan in de woning tot de woning wordt verkocht met een maximale periode van 2 maanden, mocht de woning niet binnen 2 maanden verkocht zijn, kunnen de meubelen en accessoires door gehuurd worden voor € 100,- per maand, per kamer en is per maand opzegbaar. 

** Het huren van accessoires kan worden uitgebreid met €50 euro extra per ruimte. 

Prijzen zijn exclusief vervoer, exclusief BTW. 

Verhuurstyling

Daarnaast richt ik woningen in voor de verhuur met een duurzame, tijdloze en neutrale stijl zodat deze jarenlang mee gaat en de meeste huurders aanspreekt. Door je woning volledig te meubileren kan je een hogere verhuurprijs krijgen en is deze ook aantrekkelijk voor expats die geen eigen meubels willen kopen.  

Wil jij je woning verhuren voor de beste prijs? Of wil je hulp bij het inrichten van je verhuurwoning? SHARIISHOME zorgt voor een perfecte inrichting van de woning zodat deze jarenlang mee gaat en de meeste huurders aanspreekt.

Jouw Woning verhuur klaar in 3 eenvoudige stappen

1
INTAKE
Ik kom langs in de woning die verhuurd gaat worden en we bepalen gezamenlijk op basis van de doelgroep van de huurders welke inrichting en stijl gewenst is.
2
HET INRICHTEN EN MEUBILEREN
Aan de hand van het budget en de wensen koop ik meubels (en accessoires) voor de scherpste prijs in. Vervolgens zorg ik dat de woning binnen 1 dag ingericht wordt en verhuur klaar is.
3
WONING PRESENTEREN EN VERHUREN
Op aanvraag kunnen er professionele en mooie foto's gemaakt worden van de ruimtes zodat de woning voor de beste prijs wordt verhuurd. Daarnaast kan je ervoor kiezen om het gehele verhuurproces uit handen te geven door mij als Home Agent in te zetten, zodat je snel de perfecte en betrouwbare huurders vindt.