Home Agent - Expert in Vlotte Woningverhuur

Woningeigenaren

Ik ben jouw vertrouwde partner voor het snel en zorgeloos verhuren van gemeubileerde of gestoffeerde woonruimtes aan expats. Bij SHARIISHOME begrijp ik dat tijd kostbaar is, en een vlotte en veilige verhuur zijn essentieel voor woningeigenaren. Mijn specialisatie ligt in het verhuren aan expats,;hoogopgeleide internationale professionals met de financiële middelen om jouw woning te huren.

Ben jij juist op zoek naar een geschikte (tijdelijke) woning, maar loop je steeds vast? SHARIISHOME staat ook voor jou klaar! Ik gebruik mijn netwerk en expertise om de ideale woning te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Laten we samen de zoektocht starten naar jouw nieuwe thuis!

Waarom SHARIISHOME ?

Snel en Zorgeloos

Als jouw persoonlijke Home Agent neem ik het complete verhuurproces uit handen, vanaf de eerste inventarisatie tot aan de sleuteloverdracht en check-in. Mijn doel is om jouw woning efficiënt en snel te verhuren, zonder dat je lang aan huurders vastzit.

Betrouwbare Huurders

Ik werk met een netwerk van hoogopgeleide expats en zorgvuldig gescreende huurders. Jouw gemoedsrust is mijn prioriteit, en ik sta garant voor betrouwbare huurders die voldoen aan jouw criteria.

Volledige Ontzorging

Ik neem het volledige verhuurproces op mij. Van het inventariseren van de woning, het maken van professionele foto’s en een woningvideo, tot het regelen van bezichtigingen, onderhandelingen, huurovereenkomsten, en de uiteindelijke sleuteloverdracht en check-in.

Transparantie en Professionaliteit

Transparantie en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik voorzie jou van een advieshuurprijs, een gedegen huurovereenkomst, en een inspectierapport bij de sleuteloverdracht.

Wat is inbegrepen bij de verhuur van jouw woning?

Inbegrepen bij verhuur van een gemeubileerde of gestoffeerde woonruimte:

Ik beoordeel jouw woning en geef advies over de huurprijs.

 Ik verzorg professionele foto’s en een woningvideo.

Jouw woning wordt gepubliceerd binnen mijn uitgebreide netwerk.

Bezichtigingen worden geregeld op tijden die voor jou en potentiële huurders passen.

 Ik screen de potentiële huurders zorgvuldig.

Ik voer namens jou de onderhandelingen met potentiële huurders.

Ik stel een gedegen huurovereenkomst op in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

 Ik incasseer de eerste maand huur en de borg.

Ik regel de sleuteloverdracht en check-in, inclusief een inspectierapport van nieuwe huurders.

Tarieven

Mijn tarief voor deze uitgebreide dienstverlening bedraagt 1 maand huur exclusief BTW. Bij SHARIISHOME geloof ik in eerlijke en transparante tarieven.

Kies mij als jouw Home Agent en ervaar een vlotte, professionele, en zorgeloze verhuurervaring. Laten we samen bespreken hoe ik jouw woning succesvol kan verhuren aan betrouwbare expats. Neem vandaag nog contact met mij op!

Als home agent match ik woningen met betrouwbare huurders.

Neem direct contact met mij op

Huurders

Op zoek naar jouw ideale (tijdelijke) woning, maar lijkt het altijd net niet te lukken? Ik ben er om je te helpen! Bij SHARIISHOME speur ik naar de perfecte woning, gebruikmakend van mijn eigen netwerk en regel ik voorrang op bezichtigingen, zodat jij snel een nieuw thuis kunt vinden.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen bij het huren van een gemeubileerde of gestoffeerde woonruimte:

 Ik ga actief op zoek naar woningen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Ik regel bezichtigingen en zorg ervoor dat jij als eerste de kans krijgt om potentiële woningen te bekijken.

Ik sta garant voor heldere communicatie, vanaf het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht.

Tarief

Mijn tarief voor deze uitgebreide dienstverlening bedraagt 1 maand huur exclusief BTW. 

Laten we samen op zoek gaan naar jouw nieuwe (tijdelijke) thuis! Neem vandaag nog contact met mij op, en laten we de zoektocht beginnen.