Welkom in mijn wereld, waar “Everything Home – By Shari” niet alleen draait om het creëren van stijlvolle woningen, maar ook om het koesteren van mijn twee jongens. Mijn dagen zijn gevuld met liefde, avonturen en de voortdurende zoektocht naar de perfecte balans tussen werk en moederschap.

Op mijn levendige social mediakanalen geef ik dagelijks een blik achter de schermen van mijn mom-life. Van chaotische ochtenden tot hartverwarmende momenten – je krijgt een glimp van de echte “Everything Home – By Shari”, waar liefde voor design hand in hand gaat met het moederschap.

Daarnaast deel ik op mijn blog diepgaande verhalen over mijn werk, mijn ervaringen als moeder en boeiende inzichten in interieur gerelateerde onderwerpen. Het is mijn manier om jou mee te nemen in mijn wereld, waar het ontwerpen van huizen niet alleen mijn passie is, maar waar ook mijn dagelijkse leven met de jongens een belangrijke rol speelt.

Shari aan het koken met haar 2 zoontjes
Shari in de keuken met haar 2 zoontjes

Volg mijn reis, deel in mijn avonturen en ontdek hoe het echte leven eruitziet achter de lens van een drukke moeder en gepassioneerde ontwerper. Bekijk hieronder om mijn nieuwste blogs te lezen en je te laten inspireren door mijn unieke combinatie van werk en moederliefde. 


Mijn Blog

IMG_1691
Verkoopstyling: wat is het en waarom?
Verkoopstyling is de manier om je woning sneller én tegen de beste prijs te verkopen. Lees hier wat het...
Lees meer
Shari - Home Designer
Je woning snel verkoopklaar maken | 7 tips
Je woning snel verkoopklaar maken, kan je zelf met deze 7 handige tips.
Lees meer

Mijn social media